Mhmmm...sieht nicht gut aus so wie du schon gelesen hast....
Du müsstest mir nochmal helfen, allerdings ist das einiges mehr
Tlo rahat mos ta min.
Kur tum jepsh asi komplimentash qysh met fol.
Po de. Qa po ma qon gishtu.
Jojo ketj nrregull osht mos ta nin. Veq tkisha lut mos me mshkru mo.
Qysh.
Shum mir e kuptove.
Po une tkuptova fort mir.
Eh mir pra. Diten e mir e bofsh.
Po a. Faleminderit. Mvje mir qe tkom njoft.
Edhe mu.
Met ardh mir sma kishe bo qishten.
Kurgjo niq sjam tu tbo. Vet pe lyp qishtu. Joheri jot nuk jam harroje.
Jojo per ATA qe veq nese tshkon menja qe po munohna met shfrytzu a naj sen. Mos um fole Bile niq. Edhe pse un smuj pa tshkru. Po ti mos mi kthe.
Ty veq kur ste rrihet i shkrun ksaj budalles. Se palla nuk te ha. Lej tash.
hey bree.
tung.
Nu tregova qysh he Puna. Qe jom ha i lodht. E veq e kshyra qha mki shkru. Po nejse PE sho qe spom besojshe.
Kshgri ti punt e tua un tmijal edhe hajt. Veq kisha dahst menyr paqsore.
Qekjo koka kan dashnija jote per mu.
Se sdu mu prish me nervoz. un smuj me pas dashni per dikan qe ska per mu. Me zor nuk shkon. Vazhdo rrugen tane tash.
Qysh bre po munesh mem than qishtu. Njeher Sta ktheva u bon qekaq e madhe. Po shnosh nu me zor nuk tshti mem dasht. Ktu osht Puna qe nvaret prej teje.
Un stnjok ty sum njeh mu oke. Veq ishalla gjam ma mir. E rahatohesh.
Sps. Kjo osht arsyja. Jo pse smi kthejte niher. Po nu budalle sjam. Fmija si fmi e kuptou qe ti seriozisht se ki. Lem rahat tash kam pun ma tmenqme.
Pom mjaftojn quato fjal qe mi the ma heret. Qe mos met jep per gjigje. Qysh po mun. Um vet.
Rri me shacat ti hiq mos ta nin.
Kur ty ste intereson me kan me mu. Ani dije qe shum me keq MKE bon mu ni se kur e mora lajumin e ma DEK nana.
Kur ti nanen tane se do qysh pe dojshe nejrin e nuj.
Prej teje qe po ma jep mundsin me njoft. E mvjen keq perveti. Me kon e pasna paramendu. Mejetu jeten.
Eh po skyqyr pra qe spashe gabu.
Uuuiii ganz schön viel...hoffe du kannst mir weiterhelfen und ich kann meine Entschlüsse nach diesem langen Text ziehen!?!?!