Fiti
Member

Per Shqiptaret ne Zvicer

Mo, 20. Feb 2006, 3:51

gjith kam mendu se shqipetaret ne Zvicer e kan Majt Kulturen tradecionin shqipetar mas shumti prej kreit vendev ne Europ edhe thuja ne Bot edhe pse vet kam qen nje Koh ne gjermoni dhe belgjik kam menu qdo her keshtu por e pash ne themen te valon behrami se shqipetaret e zvicres kokan mas shumtu asimilu prej te gjitha vendev e botes paskit deshtu deri ne pik te fundit deri ku ma nuk shkon mas se pari i shoh bile bile edhe do shqipetare ne at forum qe demek jan rrit ne zvicer edhe e ndjejn veten ma shum si svicrrane kjo kalxon sa jan ne gjende shqiptaret me rujt identitetin e vet ka e kan gjakun e zemren e pash se ma shum se shumica ne at forum ja maishit ma shum prej zvicerranve pse jetoni ne zvicer apo keni lind e keni pass sdon me than se nana zvicerane ju ka ba e per ata qe kan lind nka naniqka svicraNE apo gjys gjys nuk ja nxa per te madhe
per Valon behrami atu qka esht Postu kili vili sesht e madhe edhe me kqyr Holl e Holl mir ja ka ba qe ka vendos te luaj per Zvicrren e jo per shqiperin ka arsyje Shikoni kosova i luti me Luajt nje Loj miqsore shqiperija e refuzoj tha ma mir mos me lujt hiq se me kosoven ajo veq interesat e veta i kqyr kastrati debatik curri e kta veq i shtinen mej derzu dukumentat per nenshtetsi hala sjau kan dhan dragusha veq e shtinen me lujt per shqiperi tash ma rezerv ose sesht ma i thirrun e Valon Behrami esht Profesionalist aj ka legjiku mir nje her dhe ka vendos miro pse ka vendos per zvicrren sdon me than qe esht zvicerran per ata qe sedin Valon Behrami esht Drenicak per ma shkurt nga Qirezi apo Baxi sjam bash i sigurt cilit prej ketyre katunev miro o lindun ne Mitrovic ama nje Drenicak nuk bahet si menoni kaq leht Zvicrran !!! ciaoo me te mira
Fiti_Boy
Bild

Kusho1983
Senior Member
Senior Member

Mo, 20. Feb 2006, 8:25

ok lal.ç'don te thuash me kete postim?a nuk dije se si ta kalosh kohen e mendove te shkruash ketu diçka pa kuptim?
nese e ke fjalen per ato lojtare kosovar qe duan apo qe jane thirrur per te luajtur futboll per perfaqesuesen shqiptare,atehere mire...por ke mundur tia vendosish nje titull tjeter kesaj teme...
nese,te vime tek tema:sa per mendimin tim:mire e ke then ti...sepse ato kosovar,qe jane lindur dhe rritur ne zvicer apo gjermani,me mire te luajne per zvicren apo gjermanine(nese vlejne ato per zvicren apo gjermanine)...sepse ato kosovar shqiperine nuk e njofin fare(vetem kur shkojne ndonjehere per pushime verore ne shqiperi,por me shume jo...)...
une per vete do preferoja apo do pershendetja,nese nje lojtar i huaj brazilian,argjentinas,nigerian,kroat,malazez qe luan ne kampionatin shqiptar te luaj per shqiperine,sepse aj ne shqiperi jeton dhe e njeh shqiperine me mire se nje kosovar,qe nuk ka thuajse asnje lidhje me shqiperine...ndryshe:nje kosovar,qe eshte rritur ne shqiperi,dhe qe ka luajtur ne shqiper,aj mundet te luaj per shqiperine,por jo keto kosovaret,qe jane rritur ne zvicer ose suedi...

Emira
Member

Mo, 20. Feb 2006, 20:06

Pershendetje,

ta them te drejten edhe un se kuptova mire cfar don te thuash Fiti.
Kur te shkruash edhe njeher te lutem te shkruash me pak me dialekt, se ato qe nuk jan nga kosova (si un) ste kuptojn aq mire.
nuk dua te te ofendoj...un vet nuk edi aq mire gramatiken te gjuhes shqipe por mundohem
Dhe me ate qe the per shqipetaret qe rriten ne zvicer nuk jam dakort.
Esht normale qe ato qe rriten ne zvicer nuk jan tamam si ato qe rriten ne shqiperi, kosove ose maqedoni.
Por besoj se mundohen ta mbajn kulturen dhe traditat shqiptare.
Un per vete mundohem...

te fala

Emira

Fiti
Member

Mo, 20. Feb 2006, 21:02

Kusho1983 H@H@H@H@H shummmm qesharak kokshe more ti Bal kreit kokshe o cooler ma thuj pra cili Kosovar qenka i Lindur ne shqiperi qe po lujka per kombtare te juaj asnja as Cana As Besnik hasi asnje Kosovar qe luan per Kombtare te shqiperis nuk ka lindur ne shqiperi edhe prap ka shum qe luajn edhe nja te tham ma mir e din Kosovart shqiperin qysh e tek sesa nje i shqiperis qe din per kosoven me kan per greqi e itali dini super jue edhe paske prek do kosovar ne tel jaran te thot baci ktu ty diqka se shpeiti Kosova do te behet e panvarne e Lir edhe Cana Hasi curri kreit kta besar berisha kastrati kan me ju kthy Kombtares te Kosoves skan qka lypin ma ne shqiperi ball kan kontribu atje e esht Koha per Kosv e ti cooler nga shqiperija per mu ishalla ju mushet kombtarja veq afrikan apo qka po di gja une jan punet e juve punet e kombtares por koha esht tash ma ndryshe o filan fistek oo !![ Emira per ty tash Bukuroshe Une sjam nga shqiperija nuk foli ne gramatik si te shqiperis jam Kosovar per ndryshe Drenicak i Skenderajt e kam Dialektin taman super kosovar nuk e kam mendu per te gjith shqiptaret qe jan ne zvicer jan te gjith te asemilum por shimica e keti forumit qe pash qka kishin shkrujt ishin ma shum zvicerran se sa qe pe ja mabjshin kosovar ndryshe keta te shqiperis per shembulle dhe pse shum ne shqiperi pa dal hiq ne europ apo ne bot e nrroin nacionalitetin bahen grek italian apo qka po di une por kosovart nuk e kan ket tradit ket zakon per letra apo pare edhe ne kosov me ndrru nacionalitetin e vet
Fiti_Boy
Bild

Fiti
Member

Mo, 20. Feb 2006, 21:06

Kusho1983

edhe diqka deshta me te than o Bal 3 Dimenzional une kohen e kalo ma mir se ti jaroo edhe a hi a se hi ku hi esht atu pun e jemja me nje fjal qka je ka lyp pra ti ketu filan fistek !!! gjith kush e thot mendimin e vet nese ste pelqen pra dil prej forumit kreit meno 10000000001 her para se te shkruajsh diqka se haram kokshe qka ke shkru ne kit mesazh tandin beso u keputa tuj kesh ishalla sjan kreit si ti heit tung e bafshit the qafen tash !!!
Fiti_Boy
Bild

altruisti
Senior Member
Senior Member

Mo, 20. Feb 2006, 21:26

Pershendetje Fiti

Edhe une jam nga Kosova por per zotin shume pak te kam kuptuar. Pa dashur ketu qe te te ofendoj por ke kujdes se si po shpresh, duhet te besh dallimet kur flet dhe kur shkruan. Une 19 vite kam jetuar ne Kosove dhe keso te shkruar nuk me ka kapur syri asnjeher. Perveç kesaj ti ke marr nje tem prej se cile ke devijuar fare dhe ketu pajtohem me kushen1983. Une nuk po kuptoj se çfar ke dashur te thuash ti me kete. Deri sa ne njeren ane flet per shqiptaret ne zvicer apo supozojme se don te trajtosh ate teme, ne anen tjeter kalon ne Shqipri, ne futboll per te vazhduar deri te shprehja e nje nacionalimi primitiv, qe veshtire kuptohet. Ti je djal i ri dhe e ke te ardhmen ne Kosove ashtu siç e ka edhe Kosova te adhmen ne Evropen e civilizuar. Por ama mos harro jemi ne shek. 21. Duhet te mesohemi te jemi autokriktik para se te drejtojme gishtin ne drejtim te dikujt.
Kurse sa i perket nacionalizmit mua gjithmon me ka pelqyer ajo shprehja e Kenedit: Mos pyet se çberi Amerika per ty por çbere ti per Ameriken..!
Wer den Weg der Wahrheit geht, stolpert nicht

Emira
Member

Mo, 20. Feb 2006, 21:49

Fiti,

edhe un sjam nga shqiperia. Por dua te me kuptojn te gjith jo vetem ato qe e din dialektin tim.
Dhe kur don qe te te kuptojn krejt duhet te shkruash ashtu qe te marrin vesh njerezit se cfar don te thuash.

naten

fantaafresh
Danke für die vielen Übersetzungen!

Mo, 20. Feb 2006, 22:02

Hey Fiti!!

Koqit pak djalooo...dhe mos fol aq shtremët se vertet sun po te kuptojm....3 her e lexova postimin dhe ende nuk e kuptoj nga don tja dalish oree...edhe une di te flas kosovarçen (edhe pse sjam e Kosoves), ama keshtu si ti?! C'ësht kjo?Dhe kur ke nevoj me e qit nga zemra mendimin tend, per me na treguar se kush mban Kultur e kush jo, ather fol ashtu që njerzit me të mar vesh....
jam plotsisht mendimit te altruistit qe i ke perzier pak temat, nga njera ane flet per futbollerët qe sluajn per kombin e tyre nga tjetra ane per shqiptaret ne zvicer qe harrojn se nga jan.....te lutem shprehu me sakt!!!

Dhe sa i perket atyre shqiptarve ne zvicer që i përmende ti,kishe jan asimiluuu......lindja jone, jeta jone, shkollimi jone ketu ne zvicer nuk na len me i harruar se ku i kemi rrënjet. kapito :?:
Pa mar parasysh qe kemi pasaporta zvicrane dhe jemi rrit ketu, kemi gjak shqiptari dhe nuk lejojm te na tregojn tjert se cka jemi.....!!Nese ti don Kosoven dojeee ste ndal askush, edhe un e dua Maqedonin!! Ama mos fol per tjert se cfar kombi kan me shum ne zemer...

me respekt

fantaafresh

Fiti
Member

Mo, 20. Feb 2006, 22:37

fantaafresh edhe ty emira edhe qati tipit tjeter qe tha ka jetu ne kosov nje koh te gjat juve bre Njerz veq nese jau piktoroj ateher nashta e kuptoni e qedoni me jau Pikturu jau piktoruj nashta e merrni ma ne fund vesh e e kuptoni po skeni faj se mir kam shkrujt ishit asemilu shqipet ne svicerr totalisht skeni faj

per ket qka kam shkrujt ktu ne ket vend e jo te sporti esht se e pash qe shqip ketu kush don le te shkruaj edhe skam dasht ne tem te valon behramit atje me shkrujt gjermonisht kshtu qe pata qef ketu ne shqip me shkrujt mendimin tim ne gjuh Shqipe ishalla e kuptoni e merni vesh pse jam dal edhe prej sporti tek asemilimi po lexoni me vemendje pak e munoni koken se e kuptoni tanie dhe vet :)

e per kta shqipnidellat e sdhqiperis nashta i duket si keqkuptim ky po tek e fundit spo me intereson si e shohin ata per Lejtart e Kosoves e a mendojn se nje i Huaj e njeh shqiperin ma mir se nje kosovar e qe qesin kungja vetja i duket super e i kqyrin interesat e shqiperis e per Kosovar ja jan zvicerran pse ska lujt per shqiperin e jo Sjon besojs e ne kit forum veq ata deshtakat ma te mdhoj po hishin ne kit forum ata per shembull njerzit e Asemilum qe sdin as 2 shkronja shqip ata qe ja majn veti grek ata shqiptar qe Sdojn mas pari shqip me kuptu pa ja Pikturue kush sdin shqip ateher nuk esht i detyrushem mu pergjigj ose me mesu me zor hait tung e bafshit Emira sdi e cilit vend kokshe ti prej kosove qe spo kupton me sa pe shoh kokshe e prizrenit edhe e ke fol gjith mon turqishten atje per qeta esht shtir per ty te kuptojsh shqip hait tung edhe ti se sen spo vyshe
Zuletzt geändert von Fiti am Mo, 20. Feb 2006, 22:59, insgesamt 1-mal geändert.
Fiti_Boy
Bild

Fiti
Member

Mo, 20. Feb 2006, 22:43

fantaafresh

aha spo ta nxa te madhe pse paraqitesh ti kishe skuptove qka kam shkrujt kokshe nga maqedonija o Duje ti maqedonin kerkush spo te ndal e per mu ishalla e merr naj maqedon ksi ama jo Kopy po Orginal ksi maqedon bullgar a qysh jan atje se di sesht ka me intereson

une e pata fjalen per do qe po thojn Valon behrami esht zvicerran veq se ska vendos me Lujt shqiperin une po tham se valon behrami ka venods bash si duhet edhe Nuk esht zvicerran pse lun per zvicerr pra fjalen e pata edhe per to persona qe ja majkan ma shum prej zvicerranve se po ndihkan ma mir si zvicerran se sa shqipetar per ata vlejten keto fjal e ndryshe sdi qysh me jau pikturu juve me pa po pashit me lkuptu kerkush sen lexoni mir me vemendje hait ju pershendes
Fiti_Boy
Bild

Fiti
Member

Mo, 20. Feb 2006, 22:47

altruisti

jaran edhe per ty e kam diqka per te than une se kam tastaturen me shkruajt me ndreit shkrim edhe keshtu normal si Ne Msn chate e qdo kund shruhet e nejta si qe jam tuj shkrujt tash nuk e kam Njet me qit ne gazet apo naj reklam Filmash ketu me shkrujt me ndreit shkrim po mos ja rre veti nal zotri nte paqe jetu 19 vite ne kosov e tash sdi ku je ti veq ,pse sje pra ne kosvo tash kshtu qe mos u muno me ja nxan kryt dikuj kur e ban =--> Mizen Mas Veshi ose kur sdin me kuptu ose kur sdon me kuptu hait ciao edhe ti
Fiti_Boy
Bild

fantaafresh

Di, 21. Feb 2006, 1:05

Fiti hat geschrieben: Emira sdi e cilit vend kokshe ti prej kosove qe spo kupton me sa pe shoh kokshe e prizrenit edhe e ke fol gjith mon turqishten atje per qeta esht shtir per ty te kuptojsh shqip hait tung edhe ti se sen spo vyshe

HAHAHAHHAHA........na u be Emira e Prizrenit!! Hey tipi na bane turqeli,me vjen keq ama sjemi. Ndoshta TI ne krahasim me gjuhen qe flas un me Emiren tingllon me turqe, se jo ne zemer!! valla kam menduar se nuk flasim aq paster se sa duhet, na nga ana Toske, ama kur te shoh tash tye qysh ja fut kot, valla mir e paskemi rendin me Emiren,hehehe..... :wink:

te pershendes

fantaafresh

Fiti
Member

Di, 21. Feb 2006, 1:20

fantaafresh

une thash ma heret Se ata qe e kan Mizen Mas Veshi qe ndihen Zvicerran ma mir se shqipetar ata qe ndihen maqedon ma mir se shqipetar per ata vlen kreit kjo tem e ti se paske nje miz mas veshi po me duket Nje Dinosauria po te rrin nje Kulsheder mas veshi ksi e madhe hahaha e per gjuh skam tjeter qka me te than veq Komplimente rrushe se per shqip ti perfekt ishe bile dialektin shum keksi e kishe sportski Kreit HUAHUAHUAHUAHUA :)
Fiti_Boy
Bild

VIVA^MiTrO^CiTy
New Member
New Member

Përshëndetje Fiti

Di, 21. Feb 2006, 3:22

Me sa po e shof un Fiti te kan keqkuptuar kta po qka ti bejsh nuk e ki edhe kreyt keq se esht fakt se ka qe jan asimiluar totalisht por ka edhe perjashtime per qdo gjë që te thuash duhet pak rezerv bro.Sa i perket Valon Behramit esht shum futbollist i mir vendas i deshiroj gjitha te mirat atij sa per at qe ska lujt per kombtare te shq shum mir e ka pas se ska sen ne shq e vizitoj shpesh shq por vetem nje Tiran ska tjeter aty po jemi vllezer mes hini shum fell.

Fiti
Member

Re: Përshëndetje Fiti

Di, 21. Feb 2006, 4:03

VIVA^MiTrO^CiTy

H@H@H@H Mpuqqqqqq ty qummmmm Broo :) po de me kan keqkuptu se qishtu kur pritoin melexu der ne perfundim kreit

[ Une thash se shum shqipetar ne qit forum qe ishin nga zvicra shumica prej tyre po ndiheshin ma mir si svicerran se sa shqipetar edhe per do tipa per do persona qe thojshin pse ka vendos Valon Behrami per shqiperin tash aj sesht shqipetar kjo tem ka te baj per kta persona qe e kan mendimin keshtu e jo per te gjith si kam cek kreit ne kit tem per pos ata persona per mu qe ndihen ma mir si Zvicerran ateher aj per mu esht njeri i Asemilum edhe sme qon mall shqipetari e per sa i perket Valon Behramit aj Profesionalist esht Lejtar Bume aj din per kon me vendos e per kon jo ma mir qe ka vendos per zvicerren se Shqiperin Fadil Vokrri i Luti per nje Luj miqesore me Lujt me shqiperin shqiperija tha ma mir mos me Lujt hiq se me lujt me kosoven edhe gjysen e lojtarve ma te miret jan Kosovar plus e shtini Debatik Currin E Kastratin e shum tjer mej derzu dukumentat per nenshtetsi shqiptare per me lujt me kombtaren e shqiperis tash ata kishe pe ja vanojna ma shum se 5 muaj ska kur far pergjigjie e keshtu e ka logjiku mir Valon behrami edhe ka vendos per zvicrren ] tung ju pershendes per qita edhe thash aj qe e ka mizen mas veshi keq Kupton po qka hahahah ;)
Fiti_Boy
Bild

egnatia
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen

Di, 21. Feb 2006, 10:13

Fiti, të gjitha pikat që ke kapur ti janë pjesë dhe realitet i kohës, por shqiptarët kudo ku ndodhen mundohen ti ruajnë traditat, zakonet, gjuhën etj... Përsa i përket sportit, kjo temë është e pa vlerësuar dhe të gjithë sportistët kanë dalë jashtë pa u dalluar nga shqiptarët e ekipeve në Kosovë, Maqedoni apo në Shqipëri. Sportistët shqiptarë paguhen më pak edhe kur janë shumë të mirë. Nëse do të ishe dhe ti një sportist i mirë dhe do të jepje rezultate dhe kontribut të lartë për një ekip, por do të vlerësoheshe shumë pak dhe papritur do të jepej mundësia nga një skuadër ose ekip jashtë vendit, a do ta pranoje një ofertë të tillë? Mendoj se po ... Po të shikosh sportistët e dëgjuar të botës, aty ku paguhen më mirë, atje shkojnë. Shumica e tyre kanë marrë pasaportat e vendit, për të cilin kontribojnë, por prejardhjen nuk e hedhin poshtë.
Zuletzt geändert von egnatia am Di, 21. Feb 2006, 14:21, insgesamt 1-mal geändert.
Koha s'vjen pas teje, ti hiq pas kohese!
Naim Frasheri

altruisti
Senior Member
Senior Member

Di, 21. Feb 2006, 12:55

Pershendetje Fiti

Me vjen mire qe ke shume kohe te shkruash por sinqerisht po me pengon menyra e te shkruarit tend. Me kete nuk dua te them se une shkruaj perfekt por te lutem shiko se çfar ke shkruar. Qe nga fillimi e deri ne mbarim askund nuk ka shenja te piksimit. Jam i bindur se ti kur flet me siguri ndalesh sa pe te thith ajrin se vajhalli pastaj. Une nuk mund te kuptoj kur ti thua se nuk po shkruajme ne gazet dhe se ketu une shkruaj keshtu. Ti mund te vazhdosh por kam frike se mos po te behet pastaj rutinore dhe po i shkruajte nje leter nej mikut tend ne Kosove ai nuk do te kuptonte menyren tende asimiliuese sepse aty nuk ke asnje fjal ne gjuhen gjermane por ai do pyeste veten se mos ke shkuar vall ne arabi apo ne Tibet. Me vjen keq qe ti ne mundohesh te flasesh per Shqiptarizmen dhe vlerat e tij kurse ne anen tjeter ti je po ai qe e bastardon dhe e perdhunon gjuhen shqipe me kokefortesin tende ne menyren me çnjerzore. Une jam shume ne gjendje te kuptoj ata qe vertet kan lindur ketu dhe kan prombleme me gjuhen shqipe por nuk mund te justifikoj ansjeher tipat si ti qe e shkaterrojne gjuhen shqipe, aq me teper kur kesaj i bashkengjet edhe Fotografine e Adem Jasharit qe nuk e kuptoj aspak.

Duhet te lirohesh nga verberia e primitivizmit, fundja je duke jetuar ne perendim.

Kurse me mendimin e egnaties pajtohem ne pergjithsi, por ketu eshet edhe esenca. Nuk mund te presim me shum nga shteti per aq sa bejme ne per ate. Dhe sigurisht se me shkrime si te Fitit nuk mund te presim dite me te mira. Ata qe duan te mesojne ka gjithmon mundesi por lypset vullnet i forte dhe perkushtim i veçante.

Kaq kete radhe pershendtej per te gjithe

altruisti
Wer den Weg der Wahrheit geht, stolpert nicht

Kusho1983
Senior Member
Senior Member

Di, 21. Feb 2006, 16:46

degjo fiti...
une se pari te pyeta se ç'don te thuash,se aj dialekti jot katastrofe qenka,pa dashtur te ofendoj dialektin kosovar,por dua te them,se ka kosovar,qe mund ti marrish vesh...
se dyti:thash mendimin tim...dhe ne fakt ashtu eshte...nje argjentinas,qe luan ne shqiperi,e njef shqiperine me mire,se nje kosovar,qe vjen per pushime...e kam pare me syte e mi...

edhe diçka lal:e shof se je akoma kalama dhe nuk merr vesh,ndaj mos me çaj veshet,sepse nuk te kam frike..si te kesh deshire,do tregoj xhaxhi ç'fare mendimi ka(do te vije xhaxhi atje ku banon dhe pastaj do shefish...)
e dime qe neper internet çunat e vogel si puna jote tregohen trima,po kur tu dalish perpara shurra ua lag breket...

Fiti
Member

Mi, 22. Feb 2006, 0:49

Kusho1983 hat geschrieben:degjo fiti...
une se pari te pyeta se ç'don te thuash,se aj dialekti jot katastrofe qenka,pa dashtur te ofendoj dialektin kosovar,por dua te them,se ka kosovar,qe mund ti marrish vesh...
se dyti:thash mendimin tim...dhe ne fakt ashtu eshte...nje argjentinas,qe luan ne shqiperi,e njef shqiperine me mire,se nje kosovar,qe vjen per pushime...e kam pare me syte e mi...

edhe diçka lal:e shof se je akoma kalama dhe nuk merr vesh,ndaj mos me çaj veshet,sepse nuk te kam frike..si te kesh deshire,do tregoj xhaxhi ç'fare mendimi ka(do te vije xhaxhi atje ku banon dhe pastaj do shefish...)
e dime qe neper internet çunat e vogel si puna jote tregohen trima,po kur tu dalish perpara shurra ua lag breket...
hahaha qy qy masi ski frik e qe spriton pra ball kam qef mem ardh bash po lypi ksi trimash se ti qe skan frik edhe po ja majkan veti nalt heide babes ne skenderaj te sheshi adem jasharit bash qitu ne lagjen numr 1 afer SHtatoresh te Legjendes Adem jashari jetoj

qe te vyn ma shum diqka ska problem ta japi adresen e kreit ti nuki vesht e para se me te kthy per ne shqiperi te kufini ti rrasi ne goj pleshti i vogel
Zuletzt geändert von Fiti am Mi, 22. Feb 2006, 2:24, insgesamt 1-mal geändert.
Fiti_Boy
Bild

Fiti
Member

Mi, 22. Feb 2006, 0:52

altruisti

e sa per ty o viq o lule buzhiri i kam do fjal kuptoj ma ne fund o qerod
mos mu fry ktu kishe po di 2 apo 3 fjal 24 or i mendon per mej shkru nje tem Ngo sa per leter une vet ne Kosov Jetoj saper foto ty mos te intereson o Morr a e qes foton a se qes Jam Drenicak per ma shum Nga prekazi jetoj ne skenderaj e ti qe i mer fjalt prej goje flet me fjal te gjon kenedav mos pyt qka ka ba amerika per ty po pyt qka ke ber ti per ameriken fol me fjal tuja banu pak ma Orginal e leh kopyt heit baloo e mos fol pa dit kurgja qeshtu qekaq me ty se kreit trullan kokshe Foto Kopy ma !!
Fiti_Boy
Bild

Zurück zu „Shqip“