gjith kam mendu se shqipetaret ne Zvicer e kan Majt Kulturen tradecionin shqipetar mas shumti prej kreit vendev ne Europ edhe thuja ne Bot edhe pse vet kam qen nje Koh ne gjermoni dhe belgjik kam menu qdo her keshtu por e pash ne themen te valon behrami se shqipetaret e zvicres kokan mas shumtu asimilu prej te gjitha vendev e botes paskit deshtu deri ne pik te fundit deri ku ma nuk shkon mas se pari i shoh bile bile edhe do shqipetare ne at forum qe demek jan rrit ne zvicer edhe e ndjejn veten ma shum si svicrrane kjo kalxon sa jan ne gjende shqiptaret me rujt identitetin e vet ka e kan gjakun e zemren e pash se ma shum se shumica ne at forum ja maishit ma shum prej zvicerranve pse jetoni ne zvicer apo keni lind e keni pass sdon me than se nana zvicerane ju ka ba e per ata qe kan lind nka naniqka svicraNE apo gjys gjys nuk ja nxa per te madhe
per Valon behrami atu qka esht Postu kili vili sesht e madhe edhe me kqyr Holl e Holl mir ja ka ba qe ka vendos te luaj per Zvicrren e jo per shqiperin ka arsyje Shikoni kosova i luti me Luajt nje Loj miqsore shqiperija e refuzoj tha ma mir mos me lujt hiq se me kosoven ajo veq interesat e veta i kqyr kastrati debatik curri e kta veq i shtinen mej derzu dukumentat per nenshtetsi hala sjau kan dhan dragusha veq e shtinen me lujt per shqiperi tash ma rezerv ose sesht ma i thirrun e Valon Behrami esht Profesionalist aj ka legjiku mir nje her dhe ka vendos miro pse ka vendos per zvicrren sdon me than qe esht zvicerran per ata qe sedin Valon Behrami esht Drenicak per ma shkurt nga Qirezi apo Baxi sjam bash i sigurt cilit prej ketyre katunev miro o lindun ne Mitrovic ama nje Drenicak nuk bahet si menoni kaq leht Zvicrran !!! ciaoo me te mira