TiranaAlb
Senior Member
Senior Member
Beiträge: 2766
Registriert: Di, 31. Mär 2009, 17:56

Shqipetaret - Egjiptianet ne Shqiperi / Egypter in Albanien

Mi, 19. Okt 2016, 19:39

http://indigoeu.info/egjiptianet-e-shqi ... e-tv-vdeo/

Hasan Arapi kryetar i shoqatës Egjiptianë në Fier , në emision televiziv tregon shumë gjëra rrethë komunitetit Egjiptianë në Shqipëri ku ndër të tjëra fletë edhe për figura historike shqipëtare por me origjinë egjiptianë siç është Mentor Xhemaili i cili njihët për hitin “Për ty Atdhe” dhe për figurën tjetër Laver Bariun instrumentalist i njohur e shumë çka tjetër me të vertëtë ja vlenë të shikohët sepse dalin në pah shumë të vertëta.Im Text wird ein bekannter Albanien Egypter genannt Mentor Xhemaili.

Seine Musik ist einfach klasse. https://www.youtube.com/watch?v=A4MN40kMmF4

Zurück zu „Shqip“