Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Fr, 04. Jan 2013, 22:46

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:09, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Fr, 04. Jan 2013, 23:19

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:09, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

Benutzeravatar
egnatia
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 2912
Registriert: Fr, 15. Jul 2005, 12:58

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Sa, 05. Jan 2013, 10:45

shqiptare lexo më poshtë tek ky link:

http://ligjet.info/kodicivil/pjesa_iii/ ... C3%ABria_e
Zuletzt geändert von egnatia am Sa, 05. Jan 2013, 10:55, insgesamt 1-mal geändert.
Koha s'vjen pas teje, ti hiq pas kohese!
Naim Frasheri

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Sa, 05. Jan 2013, 10:54

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:08, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

Benutzeravatar
egnatia
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 2912
Registriert: Fr, 15. Jul 2005, 12:58

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Sa, 05. Jan 2013, 10:59

shqiptare hat geschrieben:Te punojsh dhe prape i takon nje pjese :|
Po! Më mirë është të merret një avokat, ai mund të ndihmojë. Ka raste, që ata persona të shtyjnë gjithë jetën me firmën e tyre, edhe pse e dinë, që veprojnë padrejtësisht.
Koha s'vjen pas teje, ti hiq pas kohese!
Naim Frasheri

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

So, 06. Jan 2013, 19:10

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:05, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

aa_tropoja
Member
Beiträge: 14
Registriert: Do, 06. Nov 2008, 11:08

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Mo, 07. Jan 2013, 16:22

Me radhe te gjata por ne tirane gjen me siguri ndihme nese e kerkon tek cdo person qe ke afer :-)

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Mo, 07. Jan 2013, 16:45

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:05, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

aa_tropoja
Member
Beiträge: 14
Registriert: Do, 06. Nov 2008, 11:08

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Mo, 07. Jan 2013, 16:53

po shqiptare i punuar mire eshte vetem se ne Tirane ke akoma probleme me rruget nuk ka tabela si ketu ne gjermani per fat te keq ishalla i bejne edhe ato presim ca do beje Basha :-)

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Mo, 07. Jan 2013, 17:13

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:04, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

aa_tropoja
Member
Beiträge: 14
Registriert: Do, 06. Nov 2008, 11:08

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Di, 08. Jan 2013, 7:06

po po te sakta jane por trafiku eshte katastrofe :-)

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Di, 08. Jan 2013, 7:19

...............
Zuletzt geändert von shqiptare am Mi, 23. Jan 2013, 21:04, insgesamt 1-mal geändert.
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

aa_tropoja
Member
Beiträge: 14
Registriert: Do, 06. Nov 2008, 11:08

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Di, 08. Jan 2013, 7:26

po ti zgjuar je ne kete ore :-)

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1544
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: ju lutem informata dhe tregime shqiptaro-shqiperise

Di, 08. Jan 2013, 7:35

...............
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

besi499
Member
Beiträge: 24
Registriert: Mo, 11. Jul 2005, 21:01

Re:

Mo, 15. Jan 2018, 19:24

Hhhjhnnnn

Zurück zu „Shqip“