Albulena-CH
New Member
New Member
Beiträge: 2
Registriert: Sa, 29. Dez 2018, 18:27

Sa shum i pelqeni serialet?

Fr, 11. Jan 2019, 16:50

Seritë televizive me pelqejn sepse na surprizojn nqdo moment. Kjo e bën atë mjaft interesante për njerëzit. Një histori që vazhdon, nuk merr sa më shumë kohë si filmat në baza ditore dhe siguron intuitivin e kërkuar së bashku me të. Ajo i ndihmon njerëzit të mendojnë dhe gjithashtu nxjerr në pah ndryshimin që ndodh gjatë një kohe të caktuar që transmetohet në seri. njerëzit marrin për të jetuar në kohë reale me personazhet, duke i shikuar ato të rriten dhe kjo i frymezon ato, pothuajse si një histori e vërtetë. I dashuroj https://serialeshqip.tv sepse mjafton një ekran dhe ju në shtratin tuaj komod.

Po juve?
Cilet lloje te Serialeve ju pelqejn dhe sa shum i keni deshir ti shikoni?

Zurück zu „Shqip“