janini86
Member
Beiträge: 45
Registriert: Sa, 23. Jun 2007, 23:06

djalidades

Sa, 04. Aug 2007, 14:09

HALLO!

Was heißt denn das wort djalidades auf deutsch???

Benutzeravatar
besi25
Danke für die vielen Übersetzungen!
Danke für die vielen Übersetzungen!
Beiträge: 1253
Registriert: Mi, 08. Jun 2005, 16:59

Re: djalidades

Sa, 04. Aug 2007, 14:57

edit
Oslo 19/12/79
Une gjithmonë e kam në zemër popullin tem Shqipëtar.Shumë luti Zotin që paqja e tij të vijë në zemrat tona
Në gjithë botën. Lutem shumë për fukarate e mij- dhe për mua , dhe motrat e mija. Une lutem per juve.Gonxhe Bojaxhiu-Mutter Theresa

Benutzeravatar
Nermina
Member
Beiträge: 19
Registriert: So, 29. Jul 2007, 21:21

Sa, 04. Aug 2007, 17:04

Junge der Tante
Bild

Bild

Zurück zu „Albanische Sprache“