eilan
New Member
New Member
Beiträge: 3
Registriert: Do, 31. Jul 2014, 17:32

Übersetzung

So, 13. Nov 2016, 10:28

Kann mir das jemand übersetzen? Vielen Dank

Ok zdoke me shkrujt sta ndinka edhe ty. --
Ok de un tshkruj ty se dije po mu mom thuj se sem haet me gjerwanken por un si them. --
Statusi marteses ndrishon me fjal jo me letra e fb.

Un tregoj ty kshu ashtu por. 99% nuk shkoj kure. Asgje sen mban me a dasht me kan zvicer neser me shku me mar vizen vet tha nuk shkoj un i thash shtat mi nana shko. Un tregoj gjitha ty. 100% tjesh sigurt po kur nuk visha kuror mor kure.

Ok nuk frigona po e krym sot gjitha per nanen dhe plot jan ktu

Vij flasim zem prit

ok mka vdek nana mu dashta me tregu-po a? Kur more zoti me gjenet

Zurück zu „Albanische Sprache“