Die Suche ergab 3 Treffer

Zur erweiterten Suche

von erjona_2005
Sa, 30. Apr 2005, 23:17
Forum: Shqip
Thema: Pyetje dhe informacione te ndryshme
Antworten: 514
Zugriffe: 120583

Faleminderit

Pershendetje Altruist! Te falenderoj per kohen qe ke investuar per te lexuar mesazhin tim si dhe per t'iu pergjigjur atij. Une ne fakt nderkohe jam informuar vete nepermjet internetit (ne faqen zyrtare te B(undes)A(mt) (für) M(igration): http://www.bfm.admin.ch) per kushtet e marrjes se nje vize per...
von erjona_2005
So, 24. Apr 2005, 15:40
Forum: Shqip
Thema: Pyetje dhe informacione te ndryshme
Antworten: 514
Zugriffe: 120583

Faleminderit per pergjigjen

Etap, faleminderit per pergjigjen! Me ke keqkuptuar pak - pa qene faji yt; ka qene me teper menyra ime jo e plote e te shprehurit - kur kam thene, nese luan ndonje rol fakti qe kam nje te fejuar austriak. E di, qe fejesa nuk eshte e barabarte me martesen - nuk ka status ligjor - por ideja ime ishte,...
von erjona_2005
So, 24. Apr 2005, 12:03
Forum: Shqip
Thema: Pyetje dhe informacione te ndryshme
Antworten: 514
Zugriffe: 120583

Pyetje dhe informacione te ndryshme

Pershendetje te gjitheve! Dua t'ju lutem per nje informacion ne lidhje me marrjen e nje vize per Zvicer. Me pare, nje pershkrim te shkurter te situates sime: I fejuari im (qytetar austriak) do shkoje ne Zvicer ne tetor per nje kualifikim nje vjecar. Une deshiroj te jem prane tij gjate kesaj kohe. Mo...

Zur erweiterten Suche