Seite 1 von 1

Rinas

Verfasst: Di, 26. Jan 2016, 0:40
von TiranaAlb
Takim i Ambasadorit Ilir Tepelena me Ministrin e Transportit të Rumanisë, z. Dan Marian Costescu, me të cilin u diskutua lidhur me mundësinë e (ri)vendosjes së një linje direkte fluturimi mes Bukureshtit dhe Tiranës, përmes Kompanisë ajrore rumune “Tarom”, si dhe për çështje të tjera të bashkëpunimit dypalësh në fushën e Transportit

Re: Rinas

Verfasst: Di, 26. Jan 2016, 3:37
von TiranaAlb
TiranaAlb hat geschrieben:Takim i Ambasadorit Ilir Tepelena me Ministrin e Transportit të Rumanisë, z. Dan Marian Costescu, me të cilin u diskutua lidhur me mundësinë e (ri)vendosjes së një linje direkte fluturimi mes Bukureshtit dhe Tiranës, përmes Kompanisë ajrore rumune “Tarom”, si dhe për çështje të tjera të bashkëpunimit dypalësh në fushën e Transportit
Wieso Rinas und wieso ein einziges Thema ?

Eine weitere rumänische Hauptstadt wäre gut. 2 mal die Woche.

Re: Rinas

Verfasst: Di, 26. Jan 2016, 3:42
von TiranaAlb

Re: Rinas

Verfasst: Fr, 04. Jan 2019, 1:17
von Baton84
Wieso nicht Baku-Tirana?
Oder noch besser: Nairobi-Tirana, leben ja sehr viele Albaner in Nairobi.